Minustako rotari ?

Kiinostaako Sinua  Rotarytoiminta ?                                                                                  

Rotarytoiminta on erinomainen tapa verkostoitua paikkakunnalla ja saada suuri joukko ystäviä koko perheelle niin paikkakunnalta kuin ympäri maailman.  Rotarille klubien ovet ovat avoinna yli 34000 rotaryklubissa yli 200 maassa.  Rotarina voit osallistua myös  erilaisiin  paikkakunnan ja maailman laajuisiin hyväntekeväisyys hankkeisiin.

Tunnetuinta rotarien toimintaa on nuorisovaihto,  jonka kautta  Kouvolassakin  lähtee nuoria turvallisesti opiskelemaan jonnekin päin maailmaa vuodeksi  tai  kansainväliselle kesäleirille   tai  rotaryperheeseen lyhyemmäksi aikaa.  Samoin täällä opiskelee ja asuu rotariperheissä  nuoria ympäri maailman.

Kaikki Kouvolan rotaryklubit ottavat mielellään uusia jäseniä.  Jos olet kiinnostunutunut, niin helpoin tapa tutustua rotareihin on ottaa yhteyttä tuttuun rotariin ja mennä  hänen kanssaan johonkin  klubin viikkokokoukseen lounastamaan.   Samalla tutustut klubiin ja rotareihin.   Voit myös olla suoraan yhteydessä klubin presidenttiin tai sihteeriin ja sopia tutustumiskäynnistä.  Nuorisovaihtoasioissa voit olla yhteydessä klubin nuorisovaihtoasimieheen.  Klubien yhteystiedot kokousajat ja -paikat löytyvät klikkamalla klubin nimeä yllä.

Rotaryklubit pyrkivät löytämään ja kutsumaan  jäsenikseen mahdollisimmaan monipuolisen joukon oman paikkakuntansa hyvämaineisia  eri ammattialojen  henkilöitä. Poliittisella-, uskonnollisella-  tai rodullisella  taustalla ei ole merkitystä.

Tervetuloa mukaan Rotarytoimintaan!

 

                                            

 

 

 

 

Comments are closed.